We proberen de draad weer op te pakken...maar het gemis blijft groot



Na een verdrietige en intensieve periode rondom de ziekte en het overlijden van onze Heit en Pake, proberen we de draad weer op te pakken in Abu Dhabi. In de maand augustus zijn we twee keer naar Nederland gegaan en op 5 september jl zijn we weer in Abu Dhabi teruggekomen. Op 6 september (op Daan z'n verjaardag) vond ook de introductie van de Raha International School plaats. Op deze dag konden Daan & Olaf kennismaken met de juf en met de rest van alle kinderen in hun klas. In beide klassen zitten veel verschillende nationaliteiten, vanuit alle windrichtingen van de wereld. Olaf z'n juf komt uit Ierland en Daan z'n juf komt uit Nieuw-Zeeland. Tot op heden kunnen ze alles nog goed volgen en je merkt dat ze ook weer nieuwe woorden en begrippen oppakken. Het dragen van een uniform is hier verplicht, inclusief pet en zwarte schoenen. Op bijgevoegde foto hadden ze de schoenen nog niet, maar inmiddels zijn nieuwe zwarte stappers (adidas en pumas) aangeschaft. Daan & Olaf gaan vrolijk naar school en komen ook weer blij terug. Een goed teken.

Johan heeft ook weer de draad opgepakt op z'n werk en het voldoet hem prima. Binnenkort gaan ze met z'n werk bowlen. Het huis wordt ook steeds meer een gezelliger thuis. We zijn bezig om de puntjes op de "i" te zetten, maar dit komt allemaal wel in orde.

Tot slot willen we een ieder bedanken die mee heeft geleefd rondom het verlies van onze Heit en Pake. Dit heeft ons goed gedaan.

Populaire berichten

CONTRAST - 66° NORTH

VIJF JAAR ABU DHABI