Vitamine V






Afgelopen weekend zijn we naar Dubai geweest. We zijn donderdag aan het eind van de middag vertrokken. Na een dik uur rijden kwamen we aan bij ons hotel op Jumeirah Beach Residence. De hotelkamer was ontzettend groot; een ruime living, keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De locatie was goed. We zaten vlakbij het palmeiland, het strand en de boulevard. Nu de temperaturen wat lager worden is het heerlijk om over de boulevard te slenteren en terrasjes te pikken. De boulevard is ook een show off voor de macho cars (de mijne is groter dan die van jou......)
Donderdagavond zijn we naar de Burj Khalifa en de Dubai Mall geweest. Erg indrukwekkend. Voor de Burj Khalifa wordt om het half uur een show gegeven met licht, muziek en enorme fonteinen. Je weet niet wat je ziet en er is geen nee te koop.
Na een nachtje slapen zijn we naar Wild Wadi geweest, een mooi waterpark met leuke attracties. Voor hele jonge kinderen is het niet supergeschikt, maar we hebben ons prima vermaakt. Johan zat onder de blauw plekken, maar wilde niet onderdoen voor Daan en Olaf. We hebben ook wat dode huidcellen laten verwijderen in een bak met vissen. Kijk en huiver. Gelukkig waren het geen piranha's, maar het was een aparte ervaring. Ik heb deze vissen liever gebakken in een lekker sausje!! Aan de andere kant weet je niet aan wiens teen deze vissen geknabbeld hebben.
Laat ook maar.
De laatste dag zijn we lekker naar het strand geweest en zijn we in de middag naar de Creek geweest. Het was een heerlijk weekend en we zijn vol energie (Vitamine V) weer aan de nieuwe week begonnen.

Populaire berichten

CONTRAST - 66° NORTH

VIJF JAAR ABU DHABI