Farewell 2011, Hello 2012

Het nieuwe jaar 2012 is inmiddels alweer 15 dagen oud, dus de hoogste tijd om weer een bericht aan onze blog toe te voegen. Het mag officieel niet meer, maar officieus doen we het gewoon nog wel even een keer....dus bij deze Alle gezondheid, goeds en geluk voor 2012 gewenst. Vooral genieten van alle mooie dingen in het leven.....dat is ons voornemen voor het nieuwe jaar.

De maand december stond bij ons in het teken van bezoek, uitstapjes maken, verjaardag & sinterklaas vieren en op vakantie naar Nederland om Kerst te vieren en om het nieuwe jaar in te luiden. Op 1 december jl was het dan echt zover...mijn moeder landde samen met mijn oom Lieme & tante Klaske op het vliegveld van Abu Dhabi. Het was een bijzonder en emotioneel weerzien. Ze hadden een klein beetje vertraging, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben twee heerlijke weken met elkaar doorgebracht en de nodige uitstapjes gemaakt. Ze vonden alles prachtig en genoten volop van het leven en de zonneschijn in Abu Dhabi en Dubai. Hierbij willen wij jullie nogmaals bedanken voor jullie bezoek  en gezelligheid. Een fantastische herinnering....

Half december zijn we dan met z'n allen teruggevlogen naar Nederland. Hier in Abu Dhabi waren de scholen vanwege de winterbreak drie weken gesloten en konden Daan, Olaf & Thomas dan ook heerlijk genieten van een lange vakantie.
Eenmaal geland op Schiphol moesten we erg wennen aan het koude en natte weer. Door de regen en de harde wind zijn we met de trein, taxi en natuurlijk de nodige koffers thuis aangekomen.  Het is altijd weer fijn om 'thuis' te komen; zeker als je geweldige buren en vrienden hebt die ervoor zorgen dat je bij thuiskomt niet direct weer in de rij moet staan bij de AH. Nogmaals enorm bedankt!!

In het weekend wat volgde hebben we de nodige bezoekjes bij vrienden en familie afgelegd. Heerlijk om iedereen weer te zien en te spreken. Daan & Olaf hebben ook een hele fijne tijd gehad samen met hun vriendjes en natuurlijk werd de oude school ook bezocht. Geweldig hoe alle kinderen uit de klassen en de juffen reageerden. Het voelde als thuiskomen voor Daan & Olaf. De mooie tekeningen die de kinderen van groep 5B hadden gemaakt zijn natuurlijk mee teruggekomen in de koffer naar Abu Dhabi!

Op 19 december jl zijn we naar Ameland op vakantie gegaan om aldaar Kerst en Oud & Nieuw te vieren. Als gezin doen we dit nu al een aantal jaren achterelkaar en dat bevalt ons erg goed. Lekker uitwaaien op het strand, fietsen, zwemmen, spelletjes doen, lezen, kerstviering bijwonen, heerlijk eten en drinken...etc. Kortom het is altijd goed vertoeven op Ameland. De Kerstdagen hebben we doorgebracht met beide ouders. Nieuwjaarsdag kwamen vrienden van ons langs om 2012 in te luiden. Een mooie afsluiting van onze vakantie op Ameland.







 We kijken terug op een fijne decembermaand. Begin januari zijn we teruggegaan naar Abu Dhabi. Het was best wel weer even opstarten met elkaar na zo'n heerlijke winterbreak, maar de zonneschijn maakt heel veel goed. De kinderen hebben de eerste schoolweek in het nieuwe jaar erop zitten en is de regelmaat teruggekeerd in huize Zijlstra. In de afgelopen week stond ook het bezoek van Koningin Beatrix, Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima centraal. Alle Nederlanders in Abu Dhabi en Dubai waren persoonlijk uitgenodigd, maar helaas was er een beperkte ontvangstcapaciteit waardoor het niet mogelijk was om iedereen te ontvangen. Ook wij konden er helaas niet bij zijn, maar gelukkig hebben we middels het tv-kanaal bvn een goede indruk gekregen.


Populaire berichten

CONTRAST - 66° NORTH

VIJF JAAR ABU DHABI