Inburgeringsperikelen



Zolangzamerhand raken we ingeburgerd in Abu Dhabi. Johan heeft zijn verblijfsvergunning en voor Dineke en de kids loopt de aanvraag. We zijn nog steeds bezig met ons huis, maar dat gaat wat langzamer als dat we gehoopt hadden. Procedures en papier zijn de grootste hinderpalen, maar als de papieren op orde zijn en de procedure goed gevolgd is, dan gaan dingen hier in sneltreinvaart!!!
Het verkeer in Abu Dhabi is nogal druk. De dagelijkse rit in de taxi is al een avontuur op zich, daar kan menige Europese achtbaan niet aan tippen.
Gelukkig kan je hier ook uitstekend relaxen (de jongens noemen dit chillen). Heerlijke "mocktails" op het terras aan het witte strand onder de schaduw van de palmbomen. Wie doet je wat.
In tegenstelling tot wat er gezegd wordt kunnen we gewoon "skypen". Dit is wel zo prettig communiceren met het thuisfront.
Komende week zijn we uitgenodigd bij een Arabische familie om lekker te eten. We zijn uitgenodigd voor de lunch. De lunch begint om 16:00 uur. Het diner was wat aan de late kant, namelijk om 22:00 uur.
We laten wel weten hoe het allemaal gesmaakt heeft.




Populaire berichten

CONTRAST - 66° NORTH

VIJF JAAR ABU DHABI