Vaderdag in Abu Dhabi

Gistermiddag hebben wij na afloop van Johan z'n werkdag vaderdag gevierd. Normaal in Nederland doen we dit met een uitgebreid ontbijt, maar omdat hier het weekend natuurlijk anders valt, hebben we hiervoor gekozen. We hebben een paar nieuwe slippers (Johan had heel handig bij vertrek twee verschillende slippers ingepakt!-) en een heerlijk luchtje gekocht. Thomas had een mooie kleurplaat gemaakt en Daan & Olaf hadden op Summer Camp een bloem en een boekje geknutseld. Alle mooie knutselwerkjes heeft Johan vanochtend meegenomen naar zijn werk voor op het prikbord bij zijn bureau!

Gisteren zijn Daan & Olaf hier in het hotel op Summer Camp geweest. Deze kampen worden overal hier in Abu Dhabi georganiseerd en staan allemaal in het teken van de zomer. Naast het knutselwerk hebben ze spelletjes in het zwembad gedaan. Na afloop kregen ze heerlijke spaghetti, frietjes met kip en vers fruit na! Ze vonden het leuk en volgende week willen ze nog een dagje gaan. Ze leren op deze manier andere kinderen kennen en het is ook goed voor de Engelse taal.

Nederlandse school
Vorige week hebben we ook de Nederlandse school bezocht. Deze school zit op dezelfde plek als de Internationale school. We hebben gelijk kennisgemaakt met de juffen en de jongens vonden het leuk. Het zijn kleine klasjes met 8-10 kinderen zowel uit Nederland als uit Belgie. Er was ook een jongentje jarig, dus gingen we natuurlijk ook "lang zal ie leven zingen" en hiep hiep hoera zingen! We hebben een goed gevoel bij beide scholen, dus dat zal vast allemaal goedkomen!
Als jullie een kijkje willen nemen op beide scholen, dan hierbij de websites voor meer info: http://www.ris.ae/ en http://www.rijnlandslyceumabudhabi.nl/ .

Dit was het voor nu..tot de volgende keer!

Populaire berichten

CONTRAST - 66° NORTH

VIJF JAAR ABU DHABI