Even doorbijten

Afgelopen periode zijn we bezig geweest om spullen voor ons huis te kopen. Er zijn een aantal mooie meubelwinkels in Abu Dhabi zoals bijvoorbeeld The One, Marina (Abi Dhabi Mall) en I Design (in Al Wahda Mall). En er is ook een Ikea! Heel handig en vertrouwd, je weet wel van de zweedse ballen.Een hotdog en een softdrink bij de Ikea kosten 4 Dirham, wat ongeveer gelijk is aan 80 Eurocent.
Voor een beetje een Nederlander is dit toch wel een topper;-)
Uiteindelijk hebben we al ons inkopen gedaan en we hebben gepland voor aflevering van de meubels op 23 Juli inshallah. Inshallah is het zeker, omdat het geplande onderhoud van vorige week nog niet gedaan is. Zoals zoveel dingen zal dit uiteindelijk ook wel weer goed komen, maar we baalden er wel van.
We hebben nu een huurauto wat echt een genot is. Ondanks de vele goedkope taxi's en een goed netwerk van bussen is een stuk vrijheid toch lekker.
Vandaag zijn we lekker aan het cruisen geweest door Abu Dhabi en o ja ook weer spullen gekocht voor ons huis. We hebben een fornuis, vaatwasser en dat soort dingen gekocht. Laat de gasten nu maar komen, de stamppot staat klaar.......
Maar eerst even doorbijten: het huis opgeleverd krijgen, het huis inrichten, de verhuisdozen uitpakken en dan genieten met een wijntje bij ons zwembad. We zien er echt naar uit!

Populaire berichten

CONTRAST - 66° NORTH

VIJF JAAR ABU DHABI