Home sweet home





Vandaag hebben we dan eindelijk ons toekomstige huis bekeken. Het heeft even geduurd, maar de aanhouder wint. Op de dag dat wij onze Hello Goodbye Party hielden, werden we kort voor vertrek naar Piaam, gebeld met de mededeling dat er weer een huis beschikbaar zou komen in de wijk die wij op het oog hadden.. En vandaag hebben wij ditzelfde huis bekeken. Gelukkig hadden Johan en ik, soortgelijk huis, al eerder in maart van dit jaar, bekeken. We wisten dan ook hoe het er uitzag. Het is een ruim huis, waar gelukkig weinig aan hoeft te gebeuren. Daan, Olaf & Thomas vonden het huis ook mooi en hebben gelijk de kamers verdeeld. Ze krijgen allemaal een eigen kamer en badkamer. Mochten ze genoeg hebben van het zwembad, dan kunnen ze zich terugtrekken in hun eigen ligbad. Wat een luxe! Het huis staat in de wijk Golf Gardens. Deze wijk ligt heel dicht bij de nieuwe school, zodat het later ook makkelijker is als ze willen afspreken met vriendjes. In deze wijk zijn ook een supermarkt, een kleine bistro, een speeltuin en een sportcomplex te vinden.
De komende week wordt het schoongemaakt en opnieuw geschilderd. Daarna kunnen we intrek nemen in ons nieuwe huis. We zien hier erg naar uit.

Vorige week hebben we met de boys Cars 2 gekeken (een aanrader) en heeft Daan nog op de kunstijsbaan gestaan. Deze ijsbaan bevindt zich in de Marina Mall, midden tussen de winkels....


Populaire berichten

CONTRAST - 66° NORTH

VIJF JAAR ABU DHABI