Summer in Abu Dhabi

















































In Abu Dhabi is het momenteel erg heet. De temperatuur is gemiddeld 45 graden overdag, met zo af toe uitschieters naar de 48 graden. Hiernaast is het op sommige dagen erg vochtig, wat maakt dat je beter binnen dan buiten kunt vertoeven. Vanwege deze omstandigheden worden er veelal uitstapjes " binnen" georganiseerd. Zo ook, het Summer in Abu Dhabi festival. Dit is een festival voor kinderen met als thema Do More, See More en vindt plaats in het ADNEC (Abu Dhabi National Exhibition Centre). In vier hallen zijn verschillende activiteiten te zien en te doen. Je kunt ervaren hoe het is om op tv te zijn of je stapt in het leven van een brandweerman, astronaut, modeontwerper, autocoureur, circusartiest en ga zo maar door. Hiernaast was er een optreden van Sponge Bob en zijn vrienden Octo en Patrick en was er een heus Smurfendorp nagebouwd. Kortom genoeg te doen voor Daan, Olaf & Thomas. Ze waren onder de indruk en hebben bijna alle activiteiten en attracties gedaan. We kijken terug op een hele geslaagde dag!

Laatste update rondom ons huis: ze zijn momenteel bezig met schilderen en de laatste onderhoudswerkzaamheden en zoals het er nu naar uitziet kunnen we (hopelijk) volgende week verhuizen! Ze werken hier met postbussen, dus geen normaal adres als in Nederland. Hier moeten we nog achteraan. Zodra dit bekend is, dan zullen we dit op onze weblog vermelden.

We hopen dat het weer bij jullie in Nederland snel opknapt, want we horen alleen maar berichten over regen en kou. We zullen wat zon jullie kant opsturen!

Populaire berichten

CONTRAST - 66° NORTH

VIJF JAAR ABU DHABI